DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
Tato stránka je o všech hovnech Pište zde i co byste tady ještě chtěli přidat
Sekce pro pokročilé
Děkuji Vám za navštívení těchto stránek

Členění hoven podle tvrdosti

Hovna členíme vzhledem k jejich tvrdosti podle následující tabulky:
 
  Tvrdost hovna: Popis hovna:
1 Nejměkčí hovno, do jakého kdy můžete šlápnout. V odborných kruzích se nazývá sračkou. Hovno této tvrdosti lze bez problémů vypít (základní metodou zjištění tvrdosti hovna je pokus)
2 Jedná se o stále měké hovno, tzv. polosračka, nelze již vypít, ale bez problémů se s ní dá kloktat.
3 Středně tvrdé hovno, lze sníst i pomocí protézy, doporučuje se k tomu přikusovat rohlík (pro porovnání neboť by hovno této tvrdosti mělo být od rohlíku co se náročnosti na kousání týče k nerozeznání)
4 Nadprůměrně tvrdé hovno. Lze jej jíst pouze pomocí kvalitního chrupu. Jedinci s úzkým krkem by se při konzumaci nadměrně velkých hoven (viz. členění podle velikosti) mohli udusit.
5 Zkamenělé hovno, které ztvrdlo díky použití hovnodeformátoru. Jedná se o přístroj, který umí deformovat hovna do nejvyššího stupně tvrdosti. Toto hovno je nepoživatelné a zpravidla bez zápachu.


Členění hoven podle tvrdosti patří k základním předpokladům k přežití v této společnosti. Proto by se s ním měli seznamovat již děti v prvních ročnících základních škol.

Členění hoven podle původu

Členění hoven podle původu může být prováděno z několika hledisek. Mezi primární patří hledisko personální. To rozlišuje mezi hovny vysranými:
osobami mužského pohlaví
osobami ženského pohlaví
mužatkami
zvířaty


Zvláštním druhem je tzv. odpadlé hovno, které vzniká odštěpením od hovna centrálního. Zatímco centrální hovno bývá z hlediska výše uvedeného členění posuzováno normálně, jeho odštěpek se posuzovat nemůže, neboť patří do této samostatné kategorie a pro zkušeného hovnologa má pouze sekundární význam. Nejvíce pro nás tak cenných informací o hovnu samotném má totiž jedině hovno centrální. 

Dalším hlediskem vhodným pro členění hoven je hledisko místní. Jedná se o hovna:
vysraná na WC - tímto se ovšem stává hovno bezcenným, protože přichází do styku s vodou a jinými sajrajty a nelze již zjistit jeho původní tvrdost ani chemické složení, protože může obsahovat různé vnější příměsi.
vysraná na žumpách a kadibudkách - toto také znamená ideální způsob skladování hoven
vysraná na jiných konkrétních místech - např. v lese, když se nositel hovna nestihne včas vrátit domů
vysraná do kalhot


Posledním hlediskem, o kterém se zde zmíníme, je hledisko globální. Z tohoto pohledu rozlišujeme hovna:
vysraná v prostoru s gravitací - klasický srací proces, který je běžný téměř v každé domácnosti
vysraná v prostoru bez gravitace - jedná se především o sraní kosmonoutů, zde je nutno dávat pozor na správné skladování hovna, aby si ho nějaký kolega nedal omylem k svačině, až mu poletí kolem hlavy.

Hovna lze srát nejrůznějším možným způsobem. Zpravidla tento způsob nemá vliv na jejich výslednou podobu ani kvalitu či chemické složení. Toto neplatí pouze ve výjimečných případech - např. když někdo sere skrz roztrhlý pytel cementu, může dojít k obohacení hovna o dané příměsi a posléze i ke změně jeho tvrdosti. Nicméně přestože sraní skrz roztrhlý pytel cementu je společensky velice prospěšným aktem, málokdo toto praktikuje. Hovnologové tento fakt přičítají malé informovanosti veřenosti o této problematice. Ke zlepšení situace by měla přispět i tato stránka. 

Vlastní způsoby vysrání mohou být následující: 
v sedě (používá se především v případě, že si člověk včas uvědomí potřebu a stihne navštívit sociální zařízení)
ve stoje (méně příjemná varianta, zpravidla se člověk při ní posere)
v leže (taktéž méně příjemné, což člověk zpravidla zjišťuje až s odstupem času)
v letu (málo častý případ, např. když někdo padá ze skály a posere se strachy - mnoho společného s bodem 2)

Metody zvýšení produktivity sraní hoven

Členění hoven podle způsobu vysrání

V předchozích kapitolách jsme si vysvětlili společenský přínos hoven. Proto si musíme uvědomit, že hoven není nikdy dost a že by se každý jedinec měl aktivně zapojit do procesu jejich produkce.

Vydáme-li se na cestu zvyšování produktivity sraní hoven, dovede nás zpravidla k zajímavému poznání fyziologických procesů probíhajících v našem těle. Proto si musíme uvědomit, že existují určité látky, které celý kýžený proces podporují. Z vlastní zkušenosti mohu doporučit konzumaci 40 % vodky s coca-colou. V tomto případě máte možnost chlastat s mírou (ani se nemusíte ráno poblejt) a poté vysrat poměrně veliké hovno střední tvrdosti. Pokud jste typ, který se po sebevětším množství alkoholu nepoblije, pomůže vám takováto chlastačka k celodenní postupné produkci sračky. 

Dále se doporučuje po každém jídle sníst projímadlo. Možná, že vám to pomůže i sníst více jídla (na pokračování), čímž zabijete 2 mouchy jednou ranou. Každopádně je společensky nepřijatelné se poblít, protože co vyblijete, nevyserete. Co nevyserete, proserete. A to je na hovno.


 

Jestli potřebujete informace nebo něco jiného pište na Jaka11@seznam.cz nebo na icq 293-518-340
Vytvořeno službou WebSnadno.cz  |  Nahlásit protiprávní obsah!  |   Mapa stránek